joi, 28 mai 2009

Cosmina Păsărin: «Prima partidă de sex, 3 minute!»

Cosmina a dezvăluit că şi-a început viaţa sexuală cu Alex, tânărul cu care a participat la 'Vara ispitelor'.

Nonconformistă, Cosmina Păsărin râde în hohote când vorbeşte despre primele experienţe intime.

Realizatoarea unui show despre sex, pe Internet, Cosmina Păsărin demonstrează la tot pasul că este o femeie dezinhibată, care nu se fereşte să vorbească despre viaţa ei sexuală şi sentimentală.

Vedeta a povestit la emisiunea „Prima dată” (Euforia TV) ce va avea premiera duminică, la orele 22.00, cum a decurs întâia sa noapte de dragoste, “consumată” pe la vârsta de 14 ani. Cosmina nu se fereşte să recunoască faptul că prima experienţă sexuală a fost un eşec, nu de alta, dar a durat doar trei minute. Asta cu tot cu duşul de după, după cum povesteşte vedeta, râzând.

Mai mult, nu numai că totul s-a întâmplat pe grabă, dar a fost şi pe muteşte, pentru că în casă se aflau şi părinţii băiatului. Cel care are norocul să fi fost primul bărbat din viaţa Cosminei Păsărin este Alex, tânărul alături de care a participat, în 1999, la emisiunea “Vara ispitelor” şi pe care l-a înşelat cu manechinul Bogdan Vlădău, actualul iubit oficial al Iuliei Vântur.

Cosmina, cu ei a fost mai bine?

Cele mai cunoscute relaţii ale Cosminei au fost cu George Vintilă şi cu DJ-Pagal. Cu siguranţă, aceştia i-au oferit momente mai bune în pat decât primul ei iubit.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu