miercuri, 27 mai 2009

Cariera a doi profesori britanici e pe butuci, acestia riscand concedierea de la un moment la altul, in urma unui scandat cauzat de faptul ca o inregistrare care ii prezinta iubindu-se a ajuns pe Internet.

Actorii principalii din filmul ce ar putea fi considerat educativ de catre unii sunt Jane Moyle, de 44 de ani, care preda in cursul primar, si sotul ei, Colin, de 49 de ani, care preda la o scoala generala, conform Daily Mail.

Jane a demisionat deja in urma scandalului creat in jurul inregistrarii in care cei doi faceau sex folosindu-se de mai multe costumatii, sotul ei luandu-si concediu pe caz de boala. Cei doi risca sa nu mai fie niciodata primiti in invatamantul din regat in urma gestului necugetat, chiar daca filmuletul a fost retras de pe Internet.

Nu se stie cum a ajuns inregistrarea pe Internet

Sotii, casatoriti de 20 de ani, nu au mai dat pe la scoala de cand parintii elevilor celor doi au aflat despre inregistrarea de pe Internet si au alertat conducerea institutiei. Inca nu se stie cum a ajuns inregistrarea, facuta in propria lor casa din Merthyr Tydfil, sudul Tarii Galilor, pe Internet.

Exista posibilitatea ca sotii Moyle sa fi pus filmuletul pe un site specializat sau ca acest lucru sa se fi intamplat fara voia lor.
Filmul a fost vazut atat de parintii elevilor, cat si de micuti, care n-au avut nicio problema in a recunoaste actorii amatori.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu