marți, 26 mai 2009

Bunicul care şi-a violat nepoata timp de patru ani a fost arestat preventiv

Bărbatul în vârstă de 66 de ani din judeţul Constanţa suspectat că şi-a violat nepoata şi a lăsat-o gravidă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
"Poliţiştii din Chirnogeni au introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa pe Corbu Vasile, de 66 ani, întrucât pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi incest", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din localitatea constănţeană Chirnogeni a fost reţinut de poliţişti luni pentru că şi-ar fi violat o nepoată, în repetate rânduri, în ultimii ani. Fata, în vârstă de 15 ani, este acum însărcinată în luna a patra şi susţine că tatăl copilului este bunicul ei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Anda Drăgulescu, a declarat că, potrivit primelor cercetări, fata ar fi fost violată de bunicul ei, Corbu Vasile, încă de acum patru ani, de când era în clasa a patra. "Fata locuieşte împreună cu bunicii. Tatăl său a murit, iar mama este căsătorită undeva în Bacău", a precizat Anda Drăgulescu.

Poliţia a fost sesizată de un unchi al fetei, care a aflat despre ceea ce se întâmplă de la colegele de clasă ale nepoatei sale."Fetiţa a fost ameninţată cu moartea dacă spunea ceva", a mai spus reprezentantul IPJ Constanţa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu