luni, 25 mai 2009

"Bărbaţii nu-mi rezistă mai mult de 10 minute"

Maseuza Mira va fi una dintre atracţiile târgului 'Eros Show 2009'.

Mira are 22 de ani şi face parte din acea 'specie' de femei care 'bântuie' visurile bărbaţilor. Frumoasă şi lipsită de inhibiţii, tânăra a devenit specialistă în a oferi plăcere prin masaj erotic sau prin dans la bară. Dacă sunteţi curioşi să încercaţi senzaţii tari, Mira vă aşteaptă, de poimâine, la “Eros Show 2009”.


“Îmi place la nebunie să fac masaj erotic, iar bărbaţii simt asta. Întâi fac striptease, iar când îi văd destul de relaxaţi, dar incitaţi, îi întreb dacă vor masaj în camerele speciale. Majoritatea acceptă, dar “reacţionează” atât de repede, încât nu apucă să se bucure decât de vreo 10 minute din ora de masaj. Nici un bărbat nu mi-a rezistat mai mult”, recunoaşte, amuzată, Mira, care se declară deschisă la experienţe noi.

Îi place «să lucreze» şi cu femei sau cupluri

“Nu am nici o problemă dacă trebuie să fac masaj unui cuplu sau doar unei femei. Efectele sunt aceleaşi, îi văd cum se excită şi constat că le place. Aproape toţi revin mai apoi la salon”, spune apetisanta Mira.

Frumoasa brunetă, angajată la Relax Day, un club de noapte şi totodată salon de masaj ero-tic, va putea fi urmărită de dor itori “prestând” şi pe scena de la “Eros Show” din Bucureşti, în perioada 27-31 mai.

Mai mult, cei care vor să se bucure de atingerile pasionale, o vor găsi la standul clubului Relax Day, de la Sala Polivalentă, unde tânăra va face demonstraţii de masaj erotic.

Bai du-te ...

Un comentariu :

  1. Masajul erotic ofera o frumusete magnifica barbatului, este un dar special pentru acesta, permite cunoasterea miscarilor interioare, iar atmosfera tacuta din cadrul saloanelor noastre, te va calma.

    RăspundețiȘtergere